PE-erkenning aanvragen

Bent u opleider en wilt u uw aanbod voor Permanente Educatie (PE) aan ons ter beoordeling voorleggen? Via de online PE-tool kunt u eenvoudig en snel PE-erkenning aanvragen voor een nieuwe training, een eerste aanvraag of voor een vervolgaanvraag (dezelfde training wordt herhaald binnen een jaar na beoordeling) en uw overzicht van alle eerder aangevraagde trainingen bekijken. Hieronder leest u hoe deze online PE-tool werkt en waar u met uw aanvraag rekening mee moet houden.

Inloggen

Eerste keer online PE-erkenning aanvragen

Doet u voor de eerste keer een aanvraag voor PE-erkenning, dan dient u eerst een login aan te maken.

Omdat uw gegevens nog niet bekend zijn in onze database, vragen wij u een e-mail te sturen naar aanbod@mediatorsfederatienl.nl met daarin de volgende gegevens:

  • naam PE-aanbieder
  • naam contactpersoon
  • postadres
  • plaats
  • telefoonnummer
  • website
  • e-mailadres

Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen en uw gegevens hebben verwerkt, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een link om uw wachtwoord in te stellen. Wegens privacy-redenen is het door u ingestelde wachtwoord niet te traceren in onze database. Wij vragen u daarom uw wachtwoord goed te bewaren!

Zodra u uw wachtwoord heeft ingesteld, gaat u naar PE-online om in te loggen en uw aanvraag voor erkenning PE-aanbod in te dienen.

Al eerder online PE-erkenning aangevraagd?

Heeft u al eerder een online-aanvraag voor erkenning PE-aanbod gedaan, dan gaat u direct naar
PE-online en logt u in met het eerder ingestelde wachtwoord. Uw inlognaam is altijd het bij ons bekende e-mailadres.

Aanvraagtermijn

Uw aanvraag moet minimaal vier weken voorafgaand aan de startdatum van uw opleiding/cursus bij de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), onderdeel van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), zijn ingediend ter beoordeling.

Erkenning

Wanneer uw aanbod wordt erkend, dan plaatsen wij uw opleiding/training/cursus in onze PE-agenda op het besloten gedeelte van deze website dat alleen toegankelijk is voor MfN-registermediators. Daarnaast mag uw instituut bij erkenning het MfN-logo voor PE-aanbieders gebruiken in communicatie-uitingen over het betreffende aanbod.

Reglement

In het ‘SKM-reglement PE voor de MfN-registermediators’ staan de categorieën vermeld waarin de MfN-registermediator PE-punten kan behalen. Met name de artikelen 5.1, 5.2, 9, 10 en 11 zijn relevant. Ga voor meer informatie naar het PE-reglement voor de MfN-registermediator.

Kosten

Aan de erkenning zijn kosten verbonden. Deze kosten betreffen de beoordeling van de aanvraag en bedragen per erkenning € 138* (exclusief btw). Voor vervolgaanbod (dezelfde cursus wordt herhaald) binnen een jaar na datum beoordeling van het aanbod PE geldt een reductietarief van € 67* (exclusief btw). Genoemde kosten bent u te allen tijde verschuldigd, ongeacht goedkeuring of afwijzing van de aanvraag door de SKM.

 

 

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.