Bestuur Stichting Kwaliteit Mediators (SKM)

Het bestuur van de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), beheerder en uitvoerder van het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) bestaat uit vier leden en een voorzitter. Per 1 januari 2018 bestaat het SKM-bestuur uit: Jan van Zwieten (voorzitter), Jos van Oyen, Ine Vosbergen, Lia Bode en Dominique Strörmann.

Lia Bode en Dominique Strörmann zijn de opvolgers van Piet Jeuken en Elise Bravenboer. Zij maakten van 2014 tot 2018 deel uit van het SKM-bestuur. Piet was algemeen bestuurslid van het voormalige NMI-bestuur en later het SKM-bestuur, waarin hij de praktiserende mediators vertegenwoordigde. Elise was bij het voormalige NMI voorzitter van de PE-commissie. Bij de SKM bracht zij haar ervaring in kwaliteitssystemen en kwaliteitsdenken in. Wij zijn Piet en Elise zeer erkentelijk voor hun verdiensten voor de organisatie. Met Lia Bode en Dominique Strörmann heeft de SKM goede opvolgers die naast hun bestuurlijke ervaring en ervaring als mediator ook het kwaliteitsdenken vertegenwoordigen.

Jos van Oyen heeft in 2017 ons zeer gewaardeerde bestuurslid Nicoline Verkleij opgevolgd. Jos is net als Nicoline rechter.

 

 

 

 

 

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.