Bijeenkomst ‘consultatie wetsontwerp’ op dinsdag 20 september

Op 13 juli jongstleden is het wetsontwerp Wet Bevordering Mediation in consultatie gegeven. Het bestuur van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is gevraagd om vóór 30 september aanstaande een reactie te geven op het wetsontwerp.

Op dit moment stelt de MfN een conceptreactie op. Graag bespreken wij deze conceptreactie met u als MfN-registermediator. Wij nodigen u daarom uit voor de bijeenkomst ‘consultatie wetsontwerp’ op dinsdag 20 september aanstaande van 15.00 uur tot 17.00 uur (inloop met koffie en thee vanaf 14.30 uur).

Locatie

Beauforthuis Woudenbergseweg 70 3711 AB Austerlitz (bij Zeist)
Routebeschrijving

Stukken

De openbare stukken van het wetsontwerp Wet Bevordering Mediation en de memorie van toelichting vindt u op www.internetconsultatie.nl. Voor een video waarin minister Van der Steur de Wet Bevordering Mediation toelicht, gaat u naar Youtube.
De conceptreactie van de MfN sturen wij u voor de bijeenkomst per e-mail toe.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst, ga dan naar het aanmeldformulier op de website van de MfN. Mocht de animo voor de bijeenkomst hoog blijken (we hebben zaalcapaciteit voor 160 personen), dan wordt een tweede bijeenkomst overwogen.

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.