Invoeren mediations en PE

Volgens de onderhoudseisen voor de MfN-registermediator dient u negen mediations per periode van drie jaar te doen, waarvan minimaal twee mediations per jaar, en daarnaast 48 PE-punten te behalen.

Het is een vereiste dat u al uw mediations en uw PE-punten (conform onderhoudseisen MfN-register)  invoert op het besloten gedeelte van de website. Dit is van belang om een reëel beeld van de praktijkvoeringen van de bij ons ingeschreven mediators te krijgen. Het overzicht met aantal uitgevoerde mediations heeft u ook nodig tijdens de verplichte peer review. Daarnaast controleert de Raad voor Rechtsbijstand (RvR) bij ons of een mediator ook aan de inschrijvingsvoorwaarden van de Raad voldoet. Voor invoer van uw mediations logt u in op deze website in met uw mediatorcode en uw wachtwoord. Vervolgens gaat u naar ‘nieuwe mediations invoeren’.

Verder verzoeken wij u uw PE goed in de gaten te houden en te registreren zodat er geen tekorten ontstaan. Het bureau doet tussentijds controles op de onderhoudseisen en constateert tekorten en kan de mediator daarop aanspreken (niet voldoen aan de registratievoorwaarden). Let op dat opleidingspunten verkregen via bijvoorbeeld de Orde van Advocaten of de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie niet automatisch bij ons worden aangemeld. Als MfN-registermediator kunt in onze PE-opleidingsagenda kunt u zelf nagaan welke cursussen door de aanbieders zelf zijn aangemeld. Mocht uw gevolgde cursus er niet tussen staan, dan bestaat de mogelijkheid uw cursus met een individuele PE-aanvraag aan te melden en te laten beoordelen (volgens PE-reglement MfN-register).

Mocht u vragen hebben over PE en/of invoer daarvan, dan kunt u het MfN-bureau raadplegen via info@mediatorsfederatienl.nl. Bellen kan ook naar het nummer 010 2012344.

 

 

 

 

 

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.