Joska Cazander nieuwe beleidsmedewerker

Op 15 februari is Joska Cazander gestart als beleidsmedewerker bij de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM).  Zij stelt zich graag aan uw voor.

Joska Cazander:

“Graag wil ik mij voorstellen als nieuwe beleidsmedewerker van het MfN-bureau, Stichting Kwaliteit Mediators. Mijn naam is Joska Cazander, ik ben 26 jaar en ik woon in Rotterdam. Na mijn bachelor Rechtsgeleerdheid te hebben behaald aan de Universiteit Leiden heb ik de master Privaatrecht aan de VU Amsterdam afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met ‘mediation’.  Met name door het volgen van een aantal actieve mediation-workshops ben ik heel enthousiast geworden over het vak mediation. Wat mij aanspreekt aan mediation is dat het een effectief en efficiënt middel kan zijn voor het oplossen van geschillen. Daarnaast interesseert dit vakgebied mij zeer vanwege de actualiteit ervan. Mediation is een vakgebied in ontwikkeling in een markt die aan verandering onderhevig is.

De afgelopen twee jaar heb ik werkervaring opgedaan als juridisch medewerker bij de rechtbank Den Haag. Zodoende is de werkomgeving van MfN nieuw voor mij, maar ik heb heel veel zin om nieuwe kennis op te doen in deze uitdagende baan.”

 

 

 

 

 

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.