Inloggen MfN-registermediator

Wij vragen u de eerste keer op deze website in te loggen met uw mediatorcode (bijv. M0123) en het wachtwoord die u in de brief heeft ontvangen. U kunt aan de rechterkant van de website inloggen.

Vervolgens wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u een verzoek kunt indienen om het wachtwoord in te stellen. Dit doet u door uw mediatorcode in te vullen in het daarvoor bestemde veld en op de knop ‘stuur e-mail’ te klikken. Er wordt dan een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. In deze e-mail staat een link waarop u moet klikken om het wachtwoord in te stellen. Nadat u een wachtwoord heeft ingesteld, kunt u direct inloggen met uw mediatorcode en het ingestelde wachtwoord.

Let op, de link in de ontvangen e-mail blijft maximaal twee dagen geldig. Indien u in deze tijd nog geen wachtwoord heeft aangemaakt, moet u bovenstaande procedure opnieuw doorlopen.

E-mailadres niet bekend?

Mocht u bovenstaande inlogprocedure hebben gevolgd en u ontvangt geen e-mail, dan kan het zijn dat wij of geen e-mailadres van u hebben of een verkeerd e-mailadres. Stuur dan een e-mail met uw juiste gegevens naar info@mediatorsfederatienl.nl.

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.