Inschrijven

Heeft u uw basisopleiding succesvol afgerond en bent u geslaagd voor het theorie-examen en uw assessment, dan ontvangt u een uitnodiging om u in te schrijven in het MfN-register. De basisopleiding en de theorietoets zijn onbeperkt geldig. Het assessment heeft een geldigheid van één jaar. Dit betekent dat u zich binnen één jaar na het behalen van het assessment inschrijft in het MfN-register.

Let op dat u bij uw inschrijving ook uw Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) meestuurt.

Basisopleiding en/of examens vóór 1 januari 2020 afgerond?

Voor aankomend mediators die hun basisopleiding en/of examens vóór 1 januari 2020 hebben afgerond, gelden de volgende voorwaarden:

  • De basisopleiding en het theorie-examen zijn onbeperkt geldig.
  • Het assessment heeft een geldigheid van drie jaar.
  • Vanaf de datum van het afronden van uw basisopleiding, heeft u twee jaar de tijd om uw examens te behalen en u in te schrijven in het MfN-register.

Registratievoorwaarden

Lees hier de registratievoorwaarden die gelden als u zich inschrijft in het MfN-register.

Geen uitnodiging MfN-register ontvangen?

Heeft u aan bovenstaande voorwaarden voldaan en geen uitnodiging voor inschrijving in het MfN-register ontvangen? Neem dan contact op met het MfN-bureau via 010 201 2344. E-mailen kan ook naar info@mediatorsfederatienl.nl.

Opleiding gevolgd in het buitenland?

Heeft u in het verleden een mediationopleiding in het buitenland gevolgd, dan kunt u met het MfN-bureau bespreken of deze opleiding overeenkomt met een Nederlandse basisopleiding mediation. Wij zullen u verwijzen naar de erkende instituten, zodat u kunt nagaan of er maatwerk voor u mogelijk is. Na afronding van de basisopleiding is het theorie-examen en het assessment via examenbureau Intop vereist.

 

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.