Publiekswebsite Mediation Nederland in de lucht

In april is de website www.mediationnederland.nl live gegaan. De Mediatorsfederatie Nederland (MfN) heeft deze nieuwe publiekswebsite ontwikkeld met steun van het ministerie van Veiligheid en Justitie. De website is onderdeel van de ‘campagne ter bevordering van de mediation’ in het kader van de Innovatieagenda Rechtsbestel. Het doel van de website is het publiek meer bekend te maken met mediation.

Laagdrempelig

Mediationnederland.nl is tot stand gekomen in samenwerking met mediators en een team van ervaren SEO-specialisten. De website is laagdrempelig, begrijpelijk en herkenbaar geschreven voor het publiek en voorzien van tot de verbeelding sprekende voorbeelden.

Vindbaarheid mediators

Het primaire doel van www.mediationnederland.nl is het publiek te informeren over mediation. Als bijkomende service is de mogelijkheid om direct een mediator te zoeken op de publiekswebsite toegevoegd. Gegevens voor deze zoekfunctie komen uit het MfN-register. Als MfN-registermediator bent u dus vindbaar via de publiekswebsite. De gegevens die getoond worden op www.mediationnederland.nl zijn wel beperkter dan uw gegevens in het MfN-register op deze website. Hier is bewust zo voor gekozen.

Mocht u fouten in uw vermelding constateren, dan verzoeken wij u eerst uw gegevens te controleren in het MfN-register op deze website en waar nodig aan te passen.

Volg en deel Mediation Nederland

Om  de bekendheid met mediation nog verder te vergroten bij het publiek, is Mediation Nederland ook op Facebook te volgen. Wij vragen u deze artikelen op Facebook/Mediation Nederland vooral te delen. Uiteraard kunt u op uw eigen website ook een link opnemen naar de publiekswebsite.

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.