Vakinhoudelijke webinars voor MfN-registermediators: schrijf u nu in!

Heel voorzichtig breekt de zon weer door, niet alleen op het terras, maar ook in mediationland. De recent aangekondigde overheidssteun voor mediators, en een samenleving waarin langzaam maar zeker steeds meer kan en mag, biedt perspectief voor de toekomst.

Vanuit het MfN-register blijven wij ons echter goed bewust dat de tijd waarin we nu leven ook voor onze beroepsgroep een zware is, en dat voorlopig ook zal blijven. Als kwaliteitsregister voor mediators in Nederland voelen wij onze verantwoordelijkheid en betrokkenheid voor de beroepsgroep. Wij krijgen veel vragen van mediators en wij merken dat er veel behoefte is aan richtlijnen en houvast. Er is veel overleg met onze ketenpartners en als organisatie proberen wij signalen uit de praktijk ook in Den Haag voor het voetlicht te krijgen.

Webinars

In deze roerige tijden willen wij u als MfN-registermediator op vakinhoudelijk gebied graag iets extra’s bieden.Wij hebben daarom de handen ineengeslagen met de door ons erkende opleidingsinstituten. Alle MfN-registermediators geven wij graag de kans om op korte termijn kosteloos een vakinhoudelijke webinar/onlinetraining bij te wonen!

Dankzij de creatieve en originele input van de instituten kunnen wij jullie een uitdagend programma over uiteenlopende onderwerpen presenteren. Inmiddels hebben we al twee weken achter de rug met veel leerzame webinars. Volgende week hebben we nog twee mooie webinars op het programma. U kunt zich nog inschrijven voor:

maandag 22 juni 2020 

11:30 – 13:00 uur Masterclass for MfN-registermediators: cross-border commercial mediation: the same, but different …
Academy Legal Mediation van Schonewille & SchonewilleMet: Manon Schonewille (NL) & Dimitra Triantafyllou (GR)Meer informatie en aanmelden via toolkitcompany.com.

vrijdag 26 juni 2020

13:30 – 15:30 uur

 

Preventieve mediation – AMV-opleidingen

Meer informatie en aanmelden via website AMV-opleidingen.

 

Aanmelding en voorwaarden

De webinars zijn alleen toegankelijk voor MfN-registermediators. Bij aanmelding wordt om uw M-code gevraagd. De aanmelding verloopt via de instituten zelf, via de links in bovenstaand programma. Een aantal instituten biedt een webinar meerdere keren aan.

Om zoveel mogelijk MfN-registermediators de kans te geven een webinar bij te wonen, vragen wij u in eerste instantie voor één of maximaal twee webinars aan te melden. De webinars hebben een duur van maximaal twee uur. Daarbij geldt dat het MfN-bureau maximaal twee keer twee PE-punten toekent voor deelname aan de webinars, ook als u aan meer dan twee webinars heeft deelgenomen.

Heeft u vragen over de voorwaarden, neem dan contact op met het MfN-bureau via info@mediatorsfederatienl.nl of 010 2012344. Voor vragen over de inhoud van de webinars en de aanmeldingsprocedure verwijzen wij u graag naar de betreffende opleidingsinstituten.

Wij wensen u leerzame en verrijkende webinars toe!

 

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.