Vragenlijst MfN

Op dinsdag 24 mei 2016 heeft de MfN onder alle MfN-registermediators een onlinevragenlijst uitgezet. Het doel van deze vragenlijst is inzicht krijgen in het mediatorsveld van het MfN-register. De resultaten vormen een goede basis voor het beleid van MfN. Daarnaast kunnen wij met de uitkomsten vragen van de overheid en anderen over mediation in Nederland beantwoorden. Mede in het kader van de eventuele wettelijke verankering van mediation. Het bestuur van de MfN is gesprekspartner in de voortgang van bedoelde wetgeving en wil de minister van Veiligheid en Justitie graag van kwantitatieve en financiële gegevens kunnen voorzien.

Hoge respons

Wij willen de MfN-registermediators die de vragenlijst hebben ingevuld hartelijk bedanken. De respons op het onderzoek is hoog: ruim 1.100 MfN-registermediators hebben de vragenlijst al ingevuld! Met dit zeer hoge aantal respondenten kan de MfN een representatief beeld vormen van de praktijkvoering van de MfN-registermediators. Wij stellen uw verleende medewerking en betrokkenheid bijzonder op prijs.

Laatste herinnering

Heeft u de vragenlijst nog niet ingevuld, dan ontvangen wij ook graag nog uw reactie voor die tijd. Dat kan tot en met dinsdag 21 juni aanstaande via de link in de e-mail die u van ons heeft ontvangen. Na 21 juni worden alle reacties geïnventariseerd en geanalyseerd. Vervolgens koppelen wij de resultaten aan u terug via de ‘Mededelingen voor de MfN-registermediator’ en onze website.

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.